Indiville, waar een verschil wordt gemaakt!

Nieuw onderzoekscollectief voor innovatief onderzoek over mens, maatschappij en politiek.

 

Vanaf 15 september kunnen overheden, bedrijven en non-profitorganisaties een beroep doen op de onderzoeksexpertise van Indiville. Dit nieuw onderzoeksbureau in Leuven is het logische vervolg op Indigov, dat in 2004 werd opgericht door Jo Steyaert. Indiville is een initiatief van onderzoekers met heel wat kilometers op de teller: Jo Steyaert, Anne Borgers, Dr. Jurgen Minnebo, Wouter Samyn en Colin Sanders. Kortom, de verzameling van een pak kennis en ervaring.

Nieuw maar ook vertrouwd. Indiville is een nieuwe naam, maar bundelt de research capaciteiten van een aantal bureaus met vele jaren ervaring op de Belgische markt: Indigov – spin-off van de K.U.Leuven, Client Mining, Amajoro en CBM, aangevuld met de expertise van de andere research consultants.

Make a difference. Als onderzoeksbureau wil Indiville in binnen- en buitenland een verschil maken in onderzoek over maatschappelijke thema’s als onderwijs, ondernemen, mobiliteit, milieu, pensioen, welzijn, wonen,… Dat gebeurt onder meer door een innovatieve bedrijfsstructuur, een ploeg van zeer ervaren research deskundigen en een unieke mix van ervaring in het kwaliteitsvol meten, analyseren en rapporteren. Maar Indiville wil verder gaan en ook daadwerkelijke verandering en verbetering teweeg brengen. Indiville deelt informatie en onderzoeksresultaten via participatieve technieken en zoekt naar methodes en samenwerkingsverbanden met bedrijven, die kunnen helpen om op basis van de onderzoeksresultaten effectieve verandering te realiseren, in de maatschappij en bij onze klanten. Make a difference. Het is geen loze slogan, maar het DNA van Indiville.